Οφθαλμιατρος Θεσσαλονικη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος - ΕΣΠΑ λογοτυπο

Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος MD, MSc, PhD, FEBO

Διδάκτωρ Α.Π.Θ. – Royal Victoria Infirmary UK
Συν. Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ
Εξειδίκευση
Χειρουργική Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς
Χειρουργική Καταρράκτη

Κορονοϊός Covid-19 και Μάτια

Κορονοϊός Covid-19 και Μάτια - Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Κορωνοϊός και μετάδοση μέσω των ματιών

To ΜΥ ΕΥΕ CLINIC και ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Dr Καραμήτσος Αθανάσιος ενημερώνουν τους ασθενείς πως υπάρχουν δεδομένα μετάδοσης του νέου κορονοϊού Covid-19 και μέσω του οφθαλμικού βλεννογόνου.

Συστήνεται να μην αγγίζετε τα μάτια σας, και κυρίως με χέρια που δεν έχουν καθαριστεί σχολαστικά με νερό και σαπούνι ή 70% αλκοολούχο αντισηπτικό.

Επίσης σε ασθενείς που φορούν φακούς επαφής συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα των χεριών κατά την τοποθέτηση και αφαίρεσή τους. Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν αντικαταστήστε προσωρινά τους φακούς επαφής με γυαλιά οράσεως για να προστατεύσετε την υγεία σας.

Φακοί Επαφής Εφαρμογή - Μόλυνση

Σωστή χρήση των φακών επαφής: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.

Επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν πως σε ορισμένους ασθενείς COVID-19 παρατηρείται ιογενής επιπεφυκίτιδα. Σε συνδυασμό με τα κύρια συμπτώματα του πυρετού, του ξηρού βήχα και της δύσπνοιας θα πρέπει να εγείρεται υποψία για ίωση COVID-19.

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 2310242411 (Ιατρείο) – 6977084571 (Τηλ. Έκτακτης Ανάγκης).

Φοράτε Μάσκα και Θολωνουν τα Γυαλια;

Διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 2310 242 411

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, αναλαμβάνει τη βελτίωση της όρασής σας με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας μέθοδο.Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00

Call Now Button