Οφθαλμιατρος Θεσσαλονικη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος - ΕΣΠΑ λογοτυπο

Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος MD, MSc, PhD, FEBO

Διδάκτωρ Α.Π.Θ. – Royal Victoria Infirmary UK
Συν. Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ
Εξειδίκευση
Χειρουργική Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς
Χειρουργική Καταρράκτη

Ο καλύτερος Οφθαλμίατρος είναι η Πρόληψη

Ο καλύτερος Οφθαλμίατρος είναι η Πρόληψη - Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Γιατί η πρόληψη έχει μεγάλη αξία

Ουσιαστικά η πρόληψη είναι ο καλύτερος Οφθαλμίατρος. Για το λόγο αυτό, σε πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο πρέπει να υποβάλλονται ετησίως όλα τα άτομα άνω των 40 ετών.

Η Ηλικιακή Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας είναι μία από τις κύριες αιτίες μη αντιστρεπτής απώλειας όρασης και σχετίζεται με την ηλικία. Σταδιακά χάνεται η κεντρική όραση και ένα άτομο με εκφύλιση στην ωχρά μπορεί να εμφανίζει δυσκολίες στο διάβασμα, την οδήγηση, ακόμη και στην αναγνώριση προσώπων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνουν τα άτομα με οικογενειακό ιστορικό εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, καθώς αυτό αποτελεί δείκτη επικινδυνότητας ανάπτυξης της νόσου.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία ικανή να επιδιορθώσει τις βλάβες που έχουν ήδη γίνει στην ωχρά κηλίδα λόγω ηλικιακής εκφύλισης. Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας και σε συνεργασία με τον οφθαλμίατρό σας για να μειώσετε το ρίσκο ανάπτυξής της και τις συνέπειες που έχει στην όραση.

Ωχρά Κηλίδα: Τι είναι;

Θεραπεία Παθήσεων Ωχράς Κηλίδας

Πρόληψη Ηλικιακής Εκφύλισης Ωχράς Κηλίδας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 2310 242 411

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, αναλαμβάνει τη βελτίωση της όρασής σας με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας μέθοδο. Καλέστε για Διάγνωση και Θεραπεία Παθήσεων Ωχράς Κηλίδας.Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00

Call Now Button