Οφθαλμιατρος Θεσσαλονικη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος - ΕΣΠΑ λογοτυπο

Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος MD, MSc, PhD, FEBO

Διδάκτωρ Α.Π.Θ. – Royal Victoria Infirmary UK
Συν. Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ
Εξειδίκευση
Χειρουργική Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς
Χειρουργική Καταρράκτη

Χειρουργική Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς

Χειρουργική Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς - Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη

Το My Eye Clinic είναι υπεύθυνο για την ολοκληρωμένη φροντίδα των ασθενών που πάσχουν από παθήσεις του υαλοειδούς ή/και του αμφιβληστροειδούς οι οποίες θεραπεύονται με χειρουργική επέμβαση, η συχνότερη από τις οποίες είναι η υαλοειδεκτομή.

Πότε κάποιος πρέπει να υποβληθεί σε υαλοειδεκτομή;

Οι σημαντικότερες ενδείξεις είναι οι εξής:

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Dr Αθανάσιος Καραμήτσος, μέσω πολυετούς εκπαίδευσης και εκατοντάδων επεμβάσεων χειρουργικής αμφιβληστροειδούς στο Ηνωμένο βασίλειο (Cambridge University Hospitals – Addenbrooks Hospital, Newcastle University Hospitals – Royal Victoria Infirmary) έχει μεγάλη εμπειρία για την αντιμετώπιση περιστατικών που χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης.

Εφαρμόζονται όλες οι νεότερες τεχνικές υαλοειδεκτομής (χρήση 25 και 27 Gauge) για χειρουργεία αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, επιωχρικές μεμβράνες και οπές ωχράς κηλίδας.

Επέμβαση Αποκόλλησης Αμφιβληστροειδούς (Video)

Επιπρόσθετα και ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή εφαρμόζονται και άλλες χειρουργικές τεχνικές θεραπείας παθήσεων υαλοειδούς – αμφιβληστροειδούς (χρήση σκληρικών μοσχευμάτων και πνευματική ρετινοπηξία για την αντιμετώπιση αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 2310 242 411

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, καθώς έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επεμβάσεις Υαλοειδεκτομής.Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00

Call Now Button