Οφθαλμιατρειο Θεσσαλονικη

53ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο

Source: ΠΟΣ www.poscongress.gr

Με επιτυχία πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, 15-17 Οκτωβρίου 2020, το 53 ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται τόσο με φυσική παρουσία των ομιλητών, όσο και με live streaming συμμετοχή των συνέδρων, λόγω των συνθηκών που επιτάσσει η πανδημία.

Όπως κάθε χρόνο οι ομιλίες του συνεδρίου αφορούν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις πάνω σε πληθώρα Οφθαλμολογικών Παθήσεων, όπως ο Καταρράκτης, η Ηλικιακή Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας και το Γλαύκωμα.

Source: ΠΟΣ www.poscongress.gr

Ακόμη συζητούνται καινοτομίες στον τομέα των Οφθαλμολογικών Επεμβάσεων, όπως η Χειρουργική του Καταρράκτη, η Διαθλαστική Χειρουργική, και η Χειρουργική Αποκόλλησης Αμφιβληστροειδούς.

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Dr Καραμήτσος Αθανάσιος, εκπροσωπώντας την Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ. συμμετείχε με Ομιλία με θέμα “Μultimodal imaging (Πολυτροπική απεικόνιση) στη διάγνωση και διαφορική διάγνωση της Ηλικιακής Εκφύλισης Ωχράς Κηλίδας. Δείτε απόσπασμα από το βίντεο της ομιλίας του.

Επιπλέον, προέβη και σε Προφορική Ανακοίνωση με θέμα: “Ανάπτυξη λεπτών υμενίων στην επιφάνεια ενδοφακών: σύγκριση δύο τεχνικών”.

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί τμήμα των αποτελεσμάτων μεταδιδακτορικής μελέτης που διακρίθηκε χρηματοδοτείται από το Ερευνητικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 με τίτλο “Σχεδιασμός, Χαρακτηρισμός και Μελέτη Φαρμακολογικά Τροποποιημένου Ενδοφακού – Ενδοφθάλμιου Εμφυτεύματος με Σκοπό την Χειρουργική Αντιμετώπιση του Καταρράκτη και της Μετεγχειρητικής Φλεγμονής – in vitro & in vivo μελέτη”, και στην οποία ο Dr Καραμήτσος Αθανάσιος είναι κύριος ερευνητής.

Source: ΠΟΣ www.poscongress.gr

Μελέτη Dr Καραμήτσου Αθανάσιου

Σχεδιασμος και κατασκευή βιοσυμβατών ενδοφακών που αποδεσμεύουν σταδιακά δεξαμεθαζόνη στον καταρράκτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, αναλαμβάνει τη βελτίωση της όρασής σας με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας μέθοδο.

Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00