Οφθαλμιατρειο Θεσσαλονικη

Laser Ματιών - Επέμβαση

Laser Ματιών - Επέμβαση - Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Επέμβαση Ματιών με Laser

Το Laser Ματιών έχει πολλές εφαρμογές στην Οφθαλμολογία, από το πρόσθιο έως και το οπίσθιο ημιμόριο του οφθαλμού. Μερικές από τις εφαρμογές του Laser στην Οφθαλμολογία είναι οι εξής:

Διαθλαστική Επέμβαση με Laser

Laser Μυωπίας, Laser Αστιγματισμού, Laser Υπερμετρωπίας, Laser Πρεσβυωπίας

Το Laser Ματιών δίνει μόνιμη και απολύτως ασφαλή λύση στη συγκεκριμένη διαθλαστική ανωμαλία της όρασης, απαλλάσσοντας οριστικά τον ασθενή από τη χρήση γυαλιών αλλά και από την εφαρμογή φακών επαφής.

Η διόρθωση των διάφορων διαθλαστικών σφαλμάτων (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία και πρεσβυωπία) με Laser τείνει να γίνει η πλέον διαδεδομένη επέμβαση στην ιατρική. Η επέμβαση διαρκεί λίγα μόλις λεπτά και συμβάλλει στην άμεση αποκατάσταση της όρασης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το laser για διόρθωση της μυωπίας δεν προλαμβάνει τη φυσιολογική επιδείνωση της όρασης με την πάροδο των ετών, άρα δεν αποτρέπει την εμφάνιση της πρεσβυωπίας.

Εάν έχετε μυωπία και σκέφτεστε να κάνετε laser, πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο ώστε να ακολουθηθεί η κατάλληλη χειρουργική στρατηγική.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα, καθώς έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες επεμβάσεις Laser.

Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

Παν-αμφιβληστροειδική φωτοπηξία

Ο συγκεκριμένος τύπος Laser έχει εφαρμογή στους διαβητικούς, με σκοπό τη θεραπευτική αντιμετώπιση των επιπλοκών του σακχαρώδη διαβήτη στα μάτια (θεραπεία των ισχαιμικών περιοχών). Ο ίδιος τύπος Laser έχει εφαρμογή και σε άλλες παθήσεις που προκαλούν ισχαιμία στον αμφιβληστροειδή (πχ απόφραξη φλεβών του αμφιβληστροειδούς). Τα νέας γενιάς laser (pascal-micropulse) είναι εξαιρετικά ασφαλή και ταυτόχρονα εξαιρετικά αποδοτικά μειώνοντας σημαντικά το χρόνο της θεραπείας.

YAG Laser

Ο συγκεκριμένος τύπος Laser προκαλεί εξάχνωση ιστών και έχει εφαρμογές για τη θεραπεία του δευτερογενούς καταρράκτη και ορισμένων τύπων γλαυκώματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, αναλαμβάνει τη βελτίωση της όρασής σας με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας μέθοδο.

Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00