Οφθαλμιατρος Θεσσαλονικη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος - ΕΣΠΑ λογοτυπο

Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος MD, MSc, PhD, FEBO

Διδάκτωρ Α.Π.Θ. – Royal Victoria Infirmary UK
Συν. Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ
Εξειδίκευση
Χειρουργική Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς
Χειρουργική Καταρράκτη

Νεότερες εξελίξεις στη θεραπεία της Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διημερίδα με θέμα “Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: Διαθλαστική Χειρουργική, Καταρράκτης, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα” που διοργανώθηκε από τη Μεσογειακή Εταιρεία Αμφιβληστροειδούς σε συνεργασία με την Οφθαλμολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “Διάθλαση”.

Ο Δρ. Αθανάσιος Καραμήτσος συμμετείχε στο στρογγυλό τραπέζι: Αντιπαραθέσεις στη χειρουργική αμφιβληστροειδούς και συγκεκριμένα στην Αντιπαράθεση: «Σοβαρή παραγωγική διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια με συνοδό ήπια αιμορραγία υαλοειδούς. Επιλέγω άμεση βιτρεκτομή ή αναμονή με παναμφιβληστροειδική φωτοπηξία και ενέσεις;»

Παρακολουθείστε το βίντεο στο κανάλι μας στο youtube.

Ο Δρ. Αθανάσιος Καραμήτσος μετεκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκτώντας πιστοποιημένη εξειδίκευση στην Παθολογία και τη Χειρουργική ΥαλοειδούςΑμφιβληστροειδούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 2310 242 411

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, αναλαμβάνει τη βελτίωση της όρασής σας με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας μέθοδο. Καλέστε για Διάγνωση και θεραπεία της Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας.

Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00

Call Now Button