Οφθαλμιατρος Θεσσαλονικη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος - ΕΣΠΑ λογοτυπο

Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος MD, MSc, PhD, FEBO

Διδάκτωρ Α.Π.Θ. – Royal Victoria Infirmary UK
Συν. Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ
Εξειδίκευση
Χειρουργική Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς
Χειρουργική Καταρράκτη

Ο ρόλος των Στεροειδών στο Διαβητικό Οίδημα Ωχράς Κηλίδας | Ομιλία ΟΕΒΕ 2023

Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Dr. Αθανάσιος Καραμήτσος συμμετείχε στην πρόσφατη διημερίδα της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος αναπτύσσοντας το επίκαιρο θέμα “Ο ρόλος των Στεροειδών στο Διαβητικό Οίδημα Ωχράς Κηλίδας.

Ο ρόλος των Στεροειδών στο Διαβητικό Οίδημα Ωχράς Κηλίδας | Ομιλία ΟΕΒΕ 2023​

Οι θεραπευτικές επιλογές για την αντιμετώπιση του διαβητικού οιδήματος της ωχράς κηλίδας είναι ποικίλες, όπως η Φωτοπηξία με Laser (εστιακή ή δίκην δικτύου) και η εφαρμογή Ενδοϋαλοειδικών Εγχύσεων με Anti-VEGF παράγοντες (π.χ. Ranibizumab/Lucentis & Aflibercept/Eylea) και Kορτικοστεροειδή (π.χ. το Eνδοϋαλοειδικό εμφύτευμα δεξαμεθαζόνης/Ozurdex & το Ακετονίδιο της φθοροκινολόνης/Iluvien). Τα κορτικοστεροειδή λειτουργούν μειώνοντας την φλεγμονή, όπως αναστέλλοντας την έκφραση των φλεγμονωδών χημειοκινών και του αγγειακού ενδοθηλιακού αυξητικού παράγοντα (VEGF).

Ο ρόλος των Στεροειδών στο Διαβητικό Οίδημα Ωχράς Κηλίδας | Ομιλία ΟΕΒΕ 2023​

Ο Δρ. Αθανάσιος Καραμήτσος μετεκπαιδεύτηκε επί 5ετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκτώντας πιστοποιημένη εξειδίκευση στην Παθολογία και τη Χειρουργική ΥαλοειδούςΑμφιβληστροειδούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 2310 242 411

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, αναλαμβάνει τη βελτίωση της όρασής σας με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας μέθοδο. Καλέστε για Διάγνωση και Θεραπεία Παθήσεων Ωχράς Κηλίδας.Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00

Call Now Button