Οφθαλμιατρος Θεσσαλονικη - Dr Καραμήτσος Αθανάσιος - ΕΣΠΑ λογοτυπο

Dr Καραμήτσος Αθανάσιος

Χειρουργός Οφθαλμίατρος MD, MSc, PhD, FEBO

Διδάκτωρ Α.Π.Θ. – Royal Victoria Infirmary UK
Συν. Β’ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ
Εξειδίκευση
Χειρουργική Υαλοειδούς – Αμφιβληστροειδούς
Χειρουργική Καταρράκτη

Χειρουργική του Οφθαλμού

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

Ραγδαία είναι η αύξηση των μεταπτυχιακών φοιτητών στις μέρες μας, γεγονός που ερμηνεύεται ως ενδεικτικό της διάθεσης των νέων να αποκτήσουν γνώσεις σε εξειδικευμένο επιστημονικό πεδίο, αναβαθμίζοντας παράλληλα τα ακαδημαϊκά τους προσόντα.

Η λειτουργία ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών με αντικείμενο τη Χειρουργική Οφθαλμολογία προσφέρεται από φέτος για απόφοιτους Σχολών Επιστημών Υγείας, με τίτλο “Χειρουργική του Οφθαλμού“. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο την μεταπτυχιακή εκπαίδευση και την ανάπτυξη της έρευνας πάνω στη Χειρουργική του Οφθαλμού. Ο Δρ. Αθανάσιος Καραμήτσος συμμετέχει ως διδάσκων τόσο στη θεωρητική κατάρτιση όσο και στην ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων από τους φοιτητές πάνω στη χειρουργική του οφθαλμού.

Χειρουργική του Οφθαλμού ~ Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη ~ Καραμήτσος Αθανάσιος

Παράλληλα, ο Δρ. Αθανάσιος Καραμήτσος είναι διδάσκων από το 2018 στο Διιδρυματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο “Υγεία και Περιβαλλοντικοί Παράγοντες”, αναλαμβάνοντας την κατάρτιση των εκπαιδευόμενων πάνω στην επίδραση του περιβάλλοντος στον οφθαλμό.

Σημαίνουσα εκπαιδευτική δράση για το 2022 αποτέλεσε και η πραγματοποίηση δύο φροντιστηριακών μαθημάτων στην Οφθαλμολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος πάνω στις:

  • Επίκτητες παθήσεις Αμφιβληστροειδούς και ωχράς κηλίδας (Τοξικότητα από Φαινοθειαζίδη – Ταμοξιφένη – Χλωροκίνη), 1.12.2021
  • Εκφυλιστικές αλλοιώσεις Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς / Χειρουργικές παθήσεις ωχράς κηλίδας, 26.01.2022

Επέμβαση Αποκόλλησης Αμφιβληστροειδούς (Video)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας: 2310 242 411

Ο Dr Αθανάσιος Καραμήτσος διατηρεί Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην οδό Μητροπόλεως 41, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Οφθαλμολογία, αναλαμβάνει τη βελτίωση της όρασής σας με την κατάλληλη για την περίπτωσή σας μέθοδο. Καλέστε για Διάγνωση και Θεραπεία Παθήσεων Ωχράς Κηλίδας.Καλέστε για ΡαντεβούOnline Ραντεβού

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Κατόπιν Ραντεβού

Δευτέρα έως Παρασκευή
09.00 – 21.00

Call Now Button